صنایع دما بخار مشهد
تولید کننده انواع دیگهای بخار و آبگرم، آبداغ و روغن داغ
تولید کننده انواع دیگهای بخار و آبگرم، آبداغ و روغن داغ
دیگ بخار در هتل ثامن
مهمترین چیزی که بعد از راه اندازی یک هتل باید انجام داد، انتخاب بهترین روش برای گرمایش، سرمایش، نظافت و به طور کلی سیستم تاسیسات فنی هتل می باشد.
دیگ بخار برای هتل در درجه اول برای گرم کردن آب مورد نیاز برای شستشو استفاده می شود و علاوه بر این در اتاق ها، آشپزخانه، حمام، اتو شویی، لاندری و …کاربردهای فراوانی دارد.
اقامتگاه ها و هتل ها نیاز اساسی به بهداشت دارند. استفاده از تمیز کننده بخار خشک اشباع شده، خطرات ضد عفونی کننده ها و مواد شوینده شیمیایی را کاهش داده و فضای تازه و تمیز را تضمین می کند و باعث صرفه جویی در وقت و هزینه ها خواهد شد.
1. حجم بخار بالا و با کیفیت
2. راندمان حرارتی بالا
3. صرفه جویی در مصرف سوخت و کاهش هزینه ها
ساخت و تحویل دیگ بخار 300 کیلو در گروه صنعتی دما بخار به سفارش هتل ثامن برای بخش لاندری این هتل، یکی از چندین پروژه ای است که در صنعت هتلداری توسط گروه صنعتی دما بخار انجام شده است.
رضایت مشتریان و دریافت پروژه های بیشتر نشانی از محصولات با کیفیت و خدمات عالی ماست.
گروه صنعتی دما بخار مشهد با شعار “خدمت صادقانه و کیفیت برتر” همواره در جهت کسب رضایت مشتریان در صنایع مختلف تلاش می کند.
فیلم ارسالی مشتری از دیگ بخار 500 کیلو در زاهدان
بویلرهای با کیفیت، ایمن و استاندارد را از دما بخار بخرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره محصولات دما بخار بر روی تصاویر کلیک کنید
دیگ بخار | دیگ آبگرم | بخارشوی صنعتی | دیگ روغنداغ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای مشاوره رایگان و سفارش خرید بهترین بویلر با این شماره ها تماس بگیرید:05138472536-09120462950 |
برای اطلاعات بیشتر درباره دیگر محصولات ما بر روی عبارات کلید کنید:قیمت و خرید دیگ روغنداغ، قیمت خرید دیگ آبگرم، دستگاه تمیز کننده بخار فوری، ورق استیل در بویلر، گالری فیلم بویلر